Voor een verdiepingsvloer zijn ook andere benamingen, zoals: tussenvloer, etagevloer, systeemvloer, mezzanine of magazijnvloer. Het betreft een zelfdragende constructie die geplaatst wordt tussen twee etagevloeren. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een verdiepingsvloer en technische details als bijvoorbeeld de dikte van een verdiepingsvloer.

Technische kenmerken verdiepingsvloer

Nolte ontwerpt, produceert, levert én monteert verdiepingsvloeren in heel Nederland. Daarnaast leveren wij aan heel Europa. Van Zuid-Spanje tot aan Roemenië, Nolte wordt overal gevraagd. Vanwege het vakmanschap vindt onze productie plaats in Nederland. Dankzij onze vloeren bent u in staat een maximaal rendement uit uw bedrijfsruimte te halen. Een aantal technische kenmerken:

  • Vloerplaten 38 mm dik, onderzijde wit voor optimale lichtopbrengst en brandvertragend
  • Volledig berekend volgens de huidige normen en CE gecertificeerd
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Hoofdbalken voorzien een gatenpatroon voor bekabeling, perslucht- en sprinkerleiding
  • Eenvoudige montage
  • Levering in alle RAL kleuren

De voordelen

Het plaatsen van een verdiepingsvloer brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het goedkoper dan een verbouwing of nieuwbouw en bedraagt de terugverdientijd slechts 2 jaar. Dankzij ons gemakkelijk demonteerbare systeem is de vloer uitbreidbaar of aan te passen wanneer u wilt. U benut de hoogte van uw ruimte tevens uitermate efficiënt dankzij de etages die gerealiseerd kunnen worden door onze verdiepingsvloeren.

Wij denken met u mee

Elke situatie is anders, wij leveren daarom maatwerk! Bij ons zit u niet vast aan standaardoplossingen. Vertel ons uw wensen en voorkeuren en wij denken met u mee om tot het gewenste resultaat te komen. Wilt u naast technische specificaties als de dikte van een verdiepingsvloer of de voordelen nog meer weten over deze vloeren? Neem gerust contact met ons op. Wij staat u graag te woord.