Al onze gebruikte verdiepingsvloeren zijn uit materialen van Europese producenten samengesteld. Hierdoor garanderen wij de beste kwaliteit. Een gebruikte verdiepingsvloer is dé ideale oplossing indien u extra ruimte wilt creëren in uw bedrijfspand of magazijn. Verdiepingsvloeren zijn zelfdragende staalconstructies en perfect om op een eenvoudige wijze het maximale rendement uit uw pand te halen.

Gebruikte verdiepingsvloeren op voorraad leverbaar

Door onze grote voorraad gebruikte verdiepingsvloeren, bent u verzekerd van een snelle levering. Ons assortiment bestaat uit diverse maten en afmetingen, zodat wij altijd in staat zijn een vloer te plaatsen die exact aan uw wensen voldoet. Onze vloeren kunnen grote overspanningen en zware belastingen aan.

De voordelen van een gebruikte verdiepingsvloer

Een extra verdieping kan gemakkelijk gerealiseerd worden dankzij onze gebruikte verdiepingsvloeren. Op deze manier benut u alle ruimte van uw pand optimaal. Graag zetten we nog een aantal voordelen voor u op een rijtje.

  • Snelle terugverdientijd
  • Verplaatsbaar
  • Gemakkelijk en snel extra ruimte
  • Uit te breiden
  • Efficiënt gebruik van uw bedrijfspand

Tevens zijn ze gebruikte verdiepingsvloeren geschikt voor iedere branche en sector. Zoekt u een vloer die aansluit op uw huisstijl? Geen probleem, wij leveren in alle kleuren.

Een persoonlijk voorstel

Wij komen altijd met een passend voorstel op maat voor u. Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee wat wij voor u kunnen betekenen. U zit bij ons niet vast aan standaardoplossingen, wij bieden altijd maatwerk. Wilt u meer weten over een gebruikte verdiepingsvloer? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.