Meer ruimte creëren kan gemakkelijk dankzij het plaatsen van een verdiepingsvloer. Door de hoogte die dankzij een verdiepingsvloer gerealiseerd kan worden, wordt uw ruimte optimaal benut. Onze constructie is volledig modulair, dit betekent dat toekomstige aanpassingen of uitbreidingen eenvoudig uitvoerbaar zijn. Voor aanvullende accessoires als balustrades en trappen kunt u ook bij ons terecht.

Energiebesparende verdiepingsvloer

Onze verdiepingsvloeren beschikken over een draagvermogen dat kan oplopen tot 3.500 per m2. Overspanningen tot 12 meter zijn mogelijk. We zetten graag een aantal technische voordelen voor u op een rijtje:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers

Dankzij ons ruime assortiment zijn wij in staat voor elke toepassing een verdiepingsvloer te ontwerpen. Naast koudgewalste profielen met hexagonaal gatenpatroon, beschikken wij ook over andere gatenpatronen en dichte koudgewalste profielen. Grote overspanningen en vloerbelastingen kunnen niet met koudgewalste profielen gerealiseerd worden, daarom beschikken wij ook over warmgewalste profielen. Een ware verdiepingsvloerproducent heeft immers altijd een oplossing voor u!

Alle kleuren van de regenboog

Wij snappen als geen ander dat een verdiepingsvloer moet passen bij de huisstijl van uw pand. Daarom leveren wij in alle RAL kleuren en tevens in metallic- en mattinten. Bij ons zit u nooit vast aan een standaardoplossing, wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen altijd voor een passend bod. Wilt u meer informatie over hoe u het beste uw ruimte kunt verdubbelen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u alles over de breedte en hoogte mogelijkheden van een verdiepingsvloer. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag direct online een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.