Bent u op zoek naar een verdiepingsvloer voor uw bedrijfshal ? Dan bent u bij Nolte aan het juiste adres. Wij ontwerpen, leveren en monteren verdiepingsvloeren in allerlei afmetingen. Zo creëert u gemakkelijk en snel extra ruimte in uw bedrijfshal. Hiervoor is geen grote verbouwing of nieuwbouw nodig. Dankzij onze grote voorraad zijn wij in staat u te verzekeren van een snelle levering. Haal het maximale rendement uit uw bedrijfshal met een verdiepingsvloer van Nolte.

Kenmerken verdiepingsvloer

Ons verdiepingsvloersysteem is flexibel en heeft een draagvermogen van maar liefst 300 tot 2.500 kg per vierkante meter. Wilt u de vloer mogelijk in de toekomst uitbreiden? Geen enkel probleem. Het systeem is eenvoudig demonteerbaar. Graag zetten wij een aantal kenmerken van onze verdiepingsvloer op een rijtje voor u:

  • Voldoet aan vastgestelde veiligheidseisen
  • Meerder vloeren boven elkaar mogelijk
  • Diverse draagvermogens
  • Voorzien van CE-keurmerk
  • Wordt geproduceerd volgens de wensen van de klant
  • Vrijdragend en aan te bouwen

Verdiepingsvloeren verdienen zichzelf terug

De totale kosten van een verdiepingsvloer zijn vele malen lager en aantrekkelijker dan een nieuwbouw of verbouwing. De prijzen van het plaatsen van een verdiepingsvloer variëren. Dit heeft te maken met het gebruik van het materiaalsoort. Elk materiaal heeft een andere prijs. De vloeren zijn allemaal voorzien van een CE-keurmerk en worden volledig doorberekend. Dit betekent dat u precies krijgt wat u vraagt per vierkante meter. De terugverdientijd van een verdiepingsvloer bedraagt gemiddeld minder dan 2 jaar. Dit maakt het aantrekkelijker en voordeliger dan andere oplossingen.

Persoonlijk maatwerk

Wij komen samen met u altijd tot een passende overeenstemming. Bij ons zit u nooit vast aan standaardoplossingen. Wij leveren persoonlijk maatwerk. Vertel ons uw wensen en u ontvangt een passend advies. Voor een nieuwe verdiepingsvloer in uw bedrijfshal bent u bij Nolte verzekerd van de beste service en prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op. Graag nemen we met u de mogelijkheden voor uw bedrijfshal door. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden.