Wilt u meer ruimte in uw magazijn, werkplaats of bedrijfspand realiseren? Dan biedt een verdiepingsvloer uitkomst. Dankzij deze zelfdragende (staal)constructie is het mogelijk om meerdere verdiepingen te plaatsen zodat er etages ontstaan. Ideaal indien het een hoge ruimte betreft. Verdiepingsvloeren worden ook steeds vaker ingezet voor de inrichting van sportscholen, warenhuizen en showrooms. Wij vertellen u graag over onze verdiepingsvloer in detail. U leest er alles over op deze pagina.

Een verdiepingsvloer: voordeliger dan nieuwbouw

De verdiepingsvloeren van Nolte zijn leverbaar in verschillende vormen en afmetingen, waardoor ze op maat geproduceerd en geplaatst kunnen worden. De vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, afgegeven door de TüV. Het plaatsen van een verdiepingsvloer is vele malen voordeliger dan een verbouwing of nieuwbouw. Daarnaast is ons systeem gemakkelijk demonteerbaar waardoor verhuizen geen probleem is.

Bespaar energie met een verdiepingsvloer

Het draagvermogen van een verdiepingsvloer bedraagt 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter. Het systeem is flexibel en beschikt over een overspanning tot wel 12 meter. Dankzij de koudgewalste profielen worden er veel technische mogelijkheden geboden:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Geschikt voor iedere branche

Voor elke sector en branche zijn onze verdiepingsvloeren toepasbaar. Accessoires als trappen, randafwerking en kolombescherming behoren ook tot de mogelijkheden. Wij leveren daarnaast de vloer in elke gewenste kleur zodat deze aansluit op uw interieur.

Vrijblijvend advies

U heeft zojuist alles over onze verdiepingsvloer in detail gelezen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Wij denken graag met u mee om het maximale rendement uit uw bedrijfspand te halen.