Gemakkelijk extra ruimte creëren klinkt ideaal en dat is het ook. Door het plaatsen van een verdiepingsvloer bespaart u geld. Het plaatsen van een verdiepingsvloer is vele malen goedkoper dan nieuwbouw of een verbouwing. Er zijn meerdere benamingen voor een verdiepingsvloer zoals: entresolvloer, etagevloer, mezzanine, tussenvloer of systeemvloer. Hieronder leest u meer over een verdiepingsvloer en kosten ervan.

Verdiepingsvloeren verdienen zichzelf terug

Vergeleken met een verbouwing of nieuwbouw zijn de kosten van het plaatsen van een verdiepingsvloer vele malen goedkoper. De prijs van een verdiepingsvloer varieert. Dit is afhankelijk van het materiaalsoort dat wordt gebruikt. Aan elk materiaal is een andere prijs verbonden. De verdiepingsvloeren van Nolte zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. U bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Factoren die invloed hebben op de totale kosten van een verdiepingsvloeren zijn de kolomafstanden en het draagvermogen van de vloer. Indien het grote kolomafstanden betreft, wordt er veelal gebruik gemaakt van zwaardere profielen en kolommen, dit maakt de vloer duurder. Wij zijn in staat kolomafstanden te realiseren tot maar liefst 12 meter. Theoretisch gezien geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de verdiepingsvloer. Een verdiepingsvloer heeft een terugverdien tijd van twee jaar, soms slechts zestien maanden. Omdat onze vloeren een modulair systeem zijn, is later uitbreiden of een trap toevoegen geen enkel probleem. Ook de hoogte van uw ruimte kan optimaal benut worden dankzij onze verdiepingsvloeren.

Een offerte aanvragen

Wij zijn uw partner op het gebied van het ontwerpen, produceren en monteren van een verdiepingsvloer. Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat de vloer volledig is afgestemd op uw wensen. Nolte Opslag Systemen levert maatwerk voor iedere klant. Wilt u nog meer weten over een verdiepingsvloer en de kosten? Neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om het maximale rendement uit uw bedrijfspand te halen. U bent bij ons verzekerd van de beste service van begin tot eind.