Wilt u graag extra ruimte in uw pand creëren door een verdiepingsvloer te laten maken? Nolte adviseert u hier graag over. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verdiepingsvloeren en hebben hier veel ervaring in. Niet alleen met het maken, maar tevens met het ontwerpen en monteren van verdiepingsvloeren. Andere namen die voor een verdiepingsvloer worden gebruikt zijn entresolvloer, mezzanine, tussenvloer of systeemvloer. Het is een zelfdragend systeem welke tussen twee etages gebouwd wordt.

Een verdiepingsvloer maken is voordeliger

In vergelijking met nieuwbouw of een verbouwing zijn de kosten die een verdiepingsvloer met zich mee brengt vele malen lager. Bovendien bedraagt de terugverdientijd slechts 2 jaar. De totale prijs hangt af van een aantal factoren, zoals het gebruikte materiaalsoort van de vloer. Zo heeft elk materiaal een andere prijs. Ook het draagvermogen en de kolomafstanden zijn van invloed op de kosten. Al onze verdiepingsvloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen en worden volledig doorberekend. Op deze manier garanderen wij vloeren van top kwaliteit. Dankzij ons modulaire systeem is de vloer volledig aanpasbaar. Op een later moment uitbreiden is geen enkel probleem. Gaat u verhuizen of wilt u de vloer verplaatsen? Dat kan! De vloeren zijn gemakkelijk demonteerbaar.

Advies over een verdiepingsvloer?

Nolte Opslag Systemen is uw betrouwbare partner ten aanzien van het ontwerpen, maken en monteren van een verdiepingsvloer. Onze verdiepingsvloer maken wij op maat, zodat deze volledig aan uw wensen voldoet. De vloer kan in iedere gewenste kleur geleverd worden om ervoor te zorgen dat deze helemaal aansluit op uw persoonlijke huisstijl. Wilt u meer weten over onze verdiepingsvloeren of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (0)229-304040. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om het maximale uit uw bedrijfspand te halen.